Få senaste nytt i din inkorg

Tät skog i Klåveröd

Vårt nyhetsbrev

Fyra gånger per år sänder vi vårt nyhetsbrev till samarbetspartners, vidareinformatörer, föreningar, ansvariga för friluftsliv och folkhälsa i kommun och region. Vill du också får vårt nyhetsbrev? Anmäl dig här.

Läsvärt om vårt arbete, metoder och projekt

Vårt senaste Nyhetsbrev nr 1/2024 sändes ut i mitten av mars då vi lyfte fram bland annat sponsrade skolprojekt, kommunikationskampanj och ny kartfunktion i form av Min Plats-angivelse.

I Nyhetsbrev nr 4/2023 berättar vi om vår nya fräscha hemsida skanskalandskap.se, nya MTB- och ridleder i Fulltofta samt fin statistik från vår samarbetspartner Hittaut Skåne. Nyhetsbrev nr 3/2023 handlade om varför uteliv ökar under den ekonomiska krisen, att Grytåsa fått pris och nya utställningar SKOOGLA och Sötvatten i Fulltofta.

Nyhetsbrev nr 2/2023 berättade vi om den nya satsningen Generation Pep, höstens skolprojekt, nya P-regler samt arbete för att försöka guida husbilar till rätt plats. I premiärnumret Nyhetsbrev nr 1/2023 fokuserade vi på skolprojektet för femteklassare som fortsätter med tusentals nya barn i höst, folkhälsoprojektet Hittaut i våra strövområden och arbetet med hyggesfri skog i Möllerödssjö.

Vi hade tidigare ett nyhetsbrev via Mynewsdesk, som lades ned på grund av nedskärningar. Vi använde därför samma adresslistor för dessa nya utskick. Om du inte vill ha nyhetsbrevet kan du enkelt avanmäla i verktyget.

Vill du också får vårt nyhetsbrev? Anmäl dig här!