Entré till naturen

Fulltofta Naturcentrum med utställningar om naturen, café, konferenslokal och aktiviteter

Fulltofta Naturcentrum

Tips om friluftsliv, kartor, spännande utställningar om naturen och ett café med hembakat och -lagat. Fulltofta Naturcentrum är dörren ut i Fulltofta strövområde där fjorton vandringsleder väntar. Öppet tisdag-söndag. Välkomna!

Gå in för att bli inspirerad att gå ut

Ut i naturen via Fulltofta Naturcentrum

Inne på Naturcentrum kan du alltid värma dig, slå dig med en kaffe i ombonat café eller få våra bästa vandringstips. Varför inte boka in en kickoff i vår konferenslokal på andra våningen? I entren kan du hämta kartor och i rummet intill visas utställningar om naturen. Just nu visar vi Sötvatten - en värld av liv, SKOOGLA - upptäck och må bra i skogen samt på andra våningen utställningen Uteliv i Skåne. Fulltofta Naturcentrum är dörren ut i Fulltofta strövområde där fjorton vandringsleder, en MTB-led och en ridled väntar, men kan också bli en startpunkt för att upptäcka våra andra områden i Skåne. Naturcentrum har öppet tisdag-söndag.

Fiskar som simmar bland näckrosrötter

Se utställningen Sötvatten

Livet under ytan i en insjö, bäck, våtmark eller en älv. Upptäck våra svenska vatten i utställningen Sötvatten.

Låna och lek vid Naturcentrum

Det är skoj att leka i naturen. Inne på Naturcentrum finns lite lekutrustning som rockringar, fotboll och kubb som vi lånar ut. Fråga i receptionen. Vi har öppet 11-17, så lämna tillbaka under öppettiderna. Vi tar 5 kr i Swish när du "checkar ut" en pryl. Välkommen in.

Walk-and-talks i naturen

En kickoff i naturen ger nya idéer. Vi kan skräddarsy ett möte för just din grupp. Inled inomhus i konferenslokalen på Fulltofta Naturcentrum och fortsätt på vandringsstigen.