Se var du är på vår karta

Vårt kartverktyg här på skanskalandskap.se optimeras hela tiden. Nu kan man se Min Plats! Lätt att hitta rätt och liten risk att gå vilse.

En efterlängtad funktion finns nu i vårt kartverktyg - nämligen att din geografiska position syns när du är ute i naturen. Genast blir det lättare att hitta rätt, att se hur långt man har kvar, finna en toalett eller var närmaste P finns.

En blå markör med pil visar vägen

Hur gör man? Ta upp kartan och klicka på Kompass-symbolen i menyn till höger samt “Tillåt plats”. Då säger du ja till att sajten får visa din gps-position. Med ens syns en blå markör i kartan.  När man klickat på knappen fortsätter kartan att hålla koll på användarens gps-position, vilket blir mycket smidigt. I mobilen så visas även en pil vilket håll man håller telefonen för att du lättare ska kunna orientera dig. Informationen om gps och annan data kopplad till den enhet du använder dig av sparas inte hos oss.

Ha kartan i mobilen - vår sajt fungerar som en app

Eftersom vår hemsida är mobilanpassad och fungerar som en app är det enkelt att ta upp kartan i helskärm och därefter använda den istället för en pdf- eller papperskarta.

Vårt kartverktyg hittar du under Strövområden, under varje enskilt strövområde samt på vår startsida.